Saturday, 16 March 2013

Hati bercampur sedih dan risau..


salam ukhuwahfillah semuanya.. hai kepada saudara non muslim.. :) (muka je nampak happy but dlm hati, hanya Allah yang tahu) aku tak tahu lah nak buat cam mana lagi.. aku bingung.. kawan2 aku yang rapat dengan aku sendiri pun tak ada masa mau dengar keluhan aku... aku rasa seperti mau nangis jak.. yala, aku tahu kawan2 aku sekarang dah sambung study.. tapi ada juga yang still keja lagi sementara menunggu tawaran sambung study sama seperti aku.. tapi, bila aku ada prob's, sama dorang2 juga lah aku selalu mengadu.. tapiiiii.... (terdiam seketika..) tak pe lah.. aku bersyukur juga sebab aku ada boyfriend yang selalu ada buat aku, yang selalu bagi semangat kat aku, selalu buat aku happy sampai tidak ingat masalah yang aku hadapi.. thanx my dear.. Mr.D sntiasa ada buat aku.. aku sayangkan Mr.D sangat2..

tapi, dalam masa yang sama.. aku juga risau sekarang.. yalah, keputusan STPM kan akan di umumkan sudah minggu depan bersamaan dengan 18/03/2013.. ehhh.. jap2.. lusa lah tue kan?? ya Allah, tak sedar pula.. hanya 1 hari sahaja semuanya akan terjawab!! huh!! risau tahap maximum udah nie.. hehehe.. (happykan diri) apapun, korang2 doakan aku ya.. terutama adik aku dan adik sepupu aku yang lepasan stpm tahun lalu.. semoga, keputusan mereka dapat membantu mereka sambung study ke UNIVERSITI... aamiiiiiinnn.... aku ni lepasan stpm tahun 2011.. but, aku mengulang.. keputusan aku bukan gagal, tapi aku cuma mahu dapatkan keputusan yang lebih baik lagi terutama PENGAJIAN AM.. and dapatkan pointer yang layak untuk masuk U.. aamiinnn...

   
GOOD LUCK BUAT ADIK2 KU NORSHIMA DAN AZMASHANTI.. (STPM 2012) semoga korang dapat keputusan yang membanggakan dan dapat membuat orang tua kita menangis atas kejayaan yang kamu perolehi.. :') and semoga azam korang untuk sambung study sama2 tercapai tahun  ini okey!!!!

2 comments:

misz sheyla said...

STPM ....gile pening nak bawak dulu...nasib baik lower six dapat tawaran sambung ...ape pun semoga lulus dengan cgpa yg mantop

Cik Nara said...

misz sheyla: tue la. tq utk doanya. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...