Sunday, 10 February 2013

"My Heppi" Laman Sosial Pertama Yang Di Buat Oleh Islam.

 
 
 Salam ukhuwahfillah semuanya.. :) apa kabar?? lamanya aku tak update status d blog ni.. sarang labah2 pun dah mulai berkembang di blog ku ni.. hahahaha.. yala sgt..
 
okey!! abaikan tue.. aku cuma mau share tentang MY HEPPI.. Korang2 tau ke My Heppi tue apa?? my heppi tue lebih kurang seperti facebook juga.. cuma yang bezanya, my heppi ni orang islam yang buat sepenuhnya.. facebook tue orang yahudi yang terbitkan kan?? orang yahudi sekarang ni tengah berusaha untuk jatuhkan agama islam.. begitu juga dengan orang2 islam.. so, orang islam pun bangkit dengan membuat akaun my heppi agar matlamat orang yahudi untuk menjatuhkan oang islam tak tercapai!! hahahaha..
 
My heppi ni sama sangat seperti facebook... pakai timeline lagi.. tapi ada syaratnya.. nak tau apa?? syaratnya, kalau nak buat akaun my heppi, tak boleh upload picture2 yang tak pakai tudung.. kalau korang upload juga, dengan sendirinya mereka akan padam picture korang yang tak tau pakai tudung tue.. hahaha.. (jangan marah bagi mereke2 yg x pandai pakai tdung erk-perempuan islam)
 
aku dah buat akaun my heppi minggu lalu.. so, kalau dah buat tue, jangan lupa add aku erkk.. klik "SINI"..
kalau nak buat akaunnya, just klik ni "MY HEPPI"
 

 


 


 


 

amacam?? sama sangat2 kan seperti facebook.. tapi ada banyak perbezaan jugak.. :)

so, sekarang korang boleh la add kwan2 kat my heppi if dah wat akaun tue.. jangan lupa add aku juga okey??!! hehehehe...

Assalamualaikum..

~jangan lupa tinggalkan komen saudara/i and like this~





2 comments:

Noor Ikmal said...

Assalam, nak buat nie....

Cik Nara said...

@Noor Ikmal wlkmslm.. boleh.. :) nanti add saya je.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...