Tuesday, 5 June 2012

cuti sekolah 2 minggu ni, korang buat apa je erk??


ermmm... cuti sklh 2 minggu ni korang2 wat apa je??? selain buat homework yg cikgu bg, msti korang ada jln2 jgk kan ngn famly ke tmpat2 yg menarik?? right??

aq memang dah x sklh, lepasan stpm but adk2 aq msh sklh.. soooo,,, sepanjang cuti sklh ni, my daddy n my mom bwk kita org jln2 lg ke Kota Kinabalu... hehehe.. tp x smua yg ikut, adk aq yg 2 org lelaki ni x mo ikut coz dorg lebih suka dok kat tawau ni.. trus, adk aq c shima pla ikut rombongan budax2 upper six ke kk jgk.. but kita org x berjumpa coz plan dorg ngn plan kami x sma... BWT, pict yg kami ambik x byk sgt, ckit je sbb x smpat nak ambik byk2... t'lampau sibuk tgk barang2 kat dlm kedai... promosi habis kan... huhuhuhu...

layan je la gambar ni ya,, hehehehe... miss sgt2 uma kat penampang kk...

syg mama ketat2!!! luv u mom...

 rawk bebeh!!!

bergambar dgn anak buah ngn adk2 yg t'syg.. :)

yg ni kita org snap kat hotel mck.. time 2 kita og baru blk dr jalan2 di kedai centre point(CP).. so, singgah jap p hotel mck n rest2 smbil main ngan budak2 kecik... :)

huhuhuhu, trep2 korea la katakan...

sempat lagi snap2 time mama n papa g pasar beli ikan ngn sayur...

yg ni time mo balik g tawau da...

Muhamad Hanis bin Jumadil.. adkku yg sgt2 tomey n pandai bergaya bila b'gmbar... :)

yg ni kita org kat wisma muis.. ni first time papa bwk kami g wisma muis.. coz, selalunya, kalau kami g kk, kami pergi tmpat yg kami tau je.. murah2 tau barang2 kat wisma muis ni...

snap b'sma adk yg t'syg sgt2...

yg ni, sebenarnya aq mo tangkap gmbr gunung 2 tp byk p'mandangan yg m'ggu... hmmm...


trus yg gmbar ikan ni pula, aq snap dr kedai wisma muis.. cntik sgt2... kwn aq ckp, ni ikan paten... trus my mom ckp pla, ni ikan yg Nabi Muhammad S.A.W. slalu mkn... ya Allah, first time jumpa ikan yg luar biasa cam ni... cantik sgt2...




hehehehe, snap berabis!!!!

~ itu je gmbr2 yg kami smpat snap sepanjang di kk...~
miss sgt2 nak jalan2 lg ke kk.. byk lagi tmpat2 yg kami belum pergi... harap2, andai panjang umo, kami sekeluarga dpt g kk lagi tahun depan or bulan2 akan dtg nnti... aminnnn.... :)

p/s: jgn lupa like n bg komen ar.. hehehe, biar pun 1 komen jak.. jgn d tgk2 je sekilas pndang... tq..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...