Friday, 18 May 2012

cara pakaian ku yg simple sgt..


hai smuanya.. lamanya aq x update status ni... paling2 pun, aku buka blogger utk d edit2 je.. tambah apa yg patut.. soooo, memandangkan skg ni aq ada mood nak buat entry baru, aq buat je la cerita sal cara pakaian ku yg t'lalu simple.. tak kira la d uma ka, mo jln p bndr ka or p mna pun aq tetap gadis yg simple..
aq paling x suka pakai byk accecories ni byk2..(sory lau ejaan english aq salah, hehehe.. aq bukannya pndai sgt pun bi ni kesian)..

korang tgk je la gmbr ni, smple sgt kan pakaian aq.. huhuhu... x pakai t'lalu byk brg kemas pun.. yg ada sbg tmbahan pun jam, cincin ngn gelang tgn.. itu jer.. :)










naaaa... betul kan?? simple yg t'amat2 sgt kan??? hahahaha.. dayah2... mmg bha lau suka tul simple2..
yg penting,,, aq x rasa rimas n selesa je bila jln2... iya kan???
:) ok la.. stakat d cni je yg aq mo kongsikan b'sma korang2 smua.. asslmkm kwn2 ku.. jaga dri, nite, sweet dream n dayah syg korang ketat2... (peace!!)

2 comments:

MisZ Nara Blink-blink said...

Ea .simple la sangattt... (mOOd menyampah) hahahah . :P

Cik Nara said...

taik punya org!! suka2 aq la.. belog ku jgk.. :p
aku ada, kau ada???!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...