Thursday, 16 February 2012

: : Oh!!!! Tidaaaaaakkkk!!! : :


hai.. apa khbr korang smuanya??? lama sgt da saya x update blog ni.. apa lg sal entry ni... saya x tau nak post apa kat entry,, and kebetulan sgt.. saya dpt khabar bhwa results STPM x lama lg kuar... Ohhhhh!!! Tiiiiiidaaaaakkkkkkk....!!!! huhuhuhuhu...


 

korang psti tau kan STPM tue mksdnya apa?? hehehe.. if ada yg x tau, ni mksd singkatan perkataan STPM(SIJIL TINGGI PERSEKOLAHAN MALAYSIA).. stpm nie di gelar juga sebagai Pra-U.. bkn bererti suka merayu tp bakal2 student UNIVERSITI... Hehehehe(mula dah ni pasang angan2 dok kat U)... 


pelajar2 tingkatan 6 akan menduduki exam STPM.. But, utk upper six la... yg lower six tue,, setengah tahun mereka akan 'bulan madu' jap sblm naik ke upper six... Ha!!! kat situ la mereka akan berjuang habis2an utk berperang dan mendapatkan bendera kemenangan.. iaitu 'U'... sapa lah yg x mau masuk U kan??
cerita punya cerita...!!! korang tau tak bila results stpm akan di umumkan??? dengar2, kawan saya ckp 07/03/2012 nie... What???!!!! biar betul dorg ni... Ohhhh!!! Tidaaaakkkk..!!! hehehehe...



 
4 Flat???? aduhhh!!! cam na la nak dapat kan 4P nie... smua student stpm msti la nak sgt dapat 4P dlm smua subjek tp boleh ke??? Blh bha kalau ko,, i2 pun andai ada usaha yg gigih n semangat juang yg berkobar2... (dah terlambat aq ckp sal smua ni, aq dah menduduki exam stpm pun...) saya(gadis comel loteh) hehehe bersama dgn kawan saya Mila, lina, kiya, fiza, kwn2 sekelas sya yg len, kwn2 sya dr sklh lain and candidate2 stpm 2011 tengah menanti detik2 yg sgt mengerunkan.. huh!!! seram gila... huhuhuhu... apa pun, doakan kami smua student2 stpm dpat results yg memuaskan ya... bkn stakat memuaskan tp yg terbaik la gitu... ^_^... ok la... setakat di sini je luahan hati seorang gadis pendiam nie... sebarang komen sgt di alu2kan.. :) apa lg doa korang, sgt3 la di alukan syg oiiii.... doakan yg positif, bukan yg negatif tau.. if korang doakan yg negatif juga... naaaaaaaa.... korang tau jgk 2 nnti apa yg jadi... Allah kan x pernah tido... ^-^  ingat tue... 
Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatu....?????? GOOD NIGHT....

Rindu sgt2 kat geng kawan saya yg gilak2 lg spoting gilak ni.. hahahahahkz.... syg korang ketat tau..!!
              





2 comments:

SumeSakan said...

hhehehe gud luck dear untuk result t...Nway salam kenal dari akak...

cik hieydayah said...

tq kak da doakan adk.. slm kenal jgk dr adk ya... hehehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...