Sunday, 26 February 2012

Terima kasih Ya Allah....


Ya Allah... aq x sangka betul dapat jumpa semula dengan kawanku semasa aq kecil.. aq x sangka dunia ni begitu kecil ya.. hehehehe... setelah hampir 6 tahun kami x jumpa, akhirnya Allah mempertemukan kami juga walaupun hanya melalui FB.. Terima kasih ya Allah... Sesungguhnya Engkau maha besar lagi maha berkuasa..
Miz u kwn2 ku... rindu sgt2 suasana time sklh kat sndkn bersama korang smua... insyaallah, if xda halangan, aq akan datang n jumpa korang ya.. x sbr ni mau peluk n jln2 ngn korang.. hehehehe...


yang nie namanya siti norfuzilah nawawi.. dulu dea x cantik sgt tau seperti skg ni.. hehehe.. (jgn mrh ar kwn, aq syg ko bha)..tp x sgka, dea da byk berubah.. skg dea da jadi seorang model and skali gus stdy kat kk.. sweet sgt2 kwn aq ni.. :)


yang ni pula namanya umi kalsum sahril.. dea jgk kwan aq yg paling2 aq syg... comil sgt la dea skg ni.. byk jgk yg berubah kat dea ni.. contohnya, tudung dea da xde.. Hahahahahha.. (gurau jak bha kwnku..) hearts u umi... :-*


hah!! yg ini namanya riza noor musa.. dea ni sebenarnya x la rapat sgt2 pun ngan aq seperti yg len 2.. berkwn pun begitu2 jer... tapi, apapun, dea still kwn aq jgk... tomey tau senyuman 2.. i like.. :)


trus yg ini pula namanya suriwati sabir... sahabat yg sgt2 akrab ngan aq coz ibu dea jgk berkwn ngan mama aku.. hehehehe.. bap 2 la kita org rapat sgt... nmpak cam matang sgt uda dea kan??? huhuhuhu... apapun, dea tetap cantik n comil bha cam dulu... ^_^


and yang terakhir ialah rozanah binti dot3...(???) aq lupa dah nama ayah dea ni.. hehehe.. sory ar rozanah, jgn mrh2... nnti ko x cute 2... hilang manis muka mu nnti... huhuhuhu... dea ni kan sma jgk cam c riza noor 2.. x la rapat sgt ngan aq cam yg len 2.. begitu2 je kami berkawan.. tp, biar pun cam 2.. kami tetap sahabat utk slamanya.. kan3 rozanah.. :) miz u fwenz...

~ ok la.. sampai di sini je entry aq untuk hari ni ya... aq ni sekadar nak luahkan perasaan je n skali skla kongsi2 kegembiraan ngn korang smua... biar pun x kenal tp kita kan smua da seperti saudara.. kan kita tinggal di sebuah negara yg aman lg makmur ni iaitu 1 Malaysia..!!!!! hua3.... daaa... chauw luk..!! jgn lupa like n komen... syg korang ketat2!!! ^_^ ~
Oya!!! kepada kwn aq yg berkenaan di atas tue.. jgn mrh ya coz aq ambik pict korang tanpa minta izin luk... habisnya korang enggak on9 deh.. capek gue nungguin kalian smua.. hehehe.. (loghat indon dah jadinya).. jgn marah2 ar..... :)





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...