Friday, 6 April 2012

Saja2...


Huh!!! lama benor aq x update blog ni... kira punya kira, agak2 da hmpir 2 bulan lebih.. lepas je kita orang dapat results stpm, aq x penah da nak tgk2 blog ni.. apa la ni nak update ceta2... aduiiii.. langsung xde mod... hehehehe... tetiba je tgn ni gatal sgt nak menaip.. otak pla terus terfikirkan blogger yg dah lama x di jenguk2... berhabuk da ni.. penuh dgn sarang labah2 dah.. hahahahkz!! (just kidding.. x pyh peduli apa c dayah merepek ni..)..

Ok!!! ermmm.. nak ceta apa erk??!! (b'fikir jap..) (",)???
skg ni byk benda yg aq nak ceta kat korang tapi if nak membebel kat Cni pun, buat tgn aq ni penat jer menaip panjang2... byk mslh b'main d fikiran ku.. mna mslh cinta (huhuhuhu), mna mo merancang masa depan lagi...(t'masuk nak kawin.. hahakz!!), sal stdy pa smua.. aduiiii.. stress sgt2..

andai korang nak tau, skg ni aq sakit ati sgt2 kat seseorang ni.. yg pasti dia ni bukan fmly or my belover but my best friend.. hmmmm.. :'(
maaf, bukan aq xnak ceta tp ni mslh peribadi.. biar aq je ngn Allah S.W.T. yg tau mslh ni...

hmmmmm... bad mod terus.. tgn pun layu dah nak menaip ni... (myB sbb x mkn kot.. skg dah nak hmpir kul 2 ptg dah.. asal aq x rasa lapar erk?? huhuhu)

btw, aq hnya mmpu memohon kekuatan dan kesabaran dari yg Maha Esa agar d berikan keikhlasan hati dan sabar dalam menghadapi ujian yg Dia berikan kpd aq... huwa..huwa..huwa..,huwa...(nangis nie...  :'( ...)

Daaaaa.... :( hmmmmmmmmmmmm.... nak kuar luk tenangkan fikiran kat bumbung.. huhukz!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...